Loading

Milana Milićevića 3, Niš            .

+381 60 63 60 889

info@author-alarm.rs

Pon-Sub: 9:00 h – 17:00 h
Informacije i tehnička podrška +381 60 63 60 889
Milana Milićevića 3, Niš            .

KVANT IMOBILAJZER

Kvant digitalni imobilajzer

KVANT imobilajzer je analogni sistem zaštite vozila od krađe, baziran na osnovnim funkcijama IGLA sistema. Sistem je namenjen za ugradnju vozila koja nemaju CAN magistralu, kao i za ugradnju u motocikle.

Osnovna funkcija je blokiranje strujnog kola koje je potreno za startovanje motora.

Patentirana Author alarm identifikacija i autorizacija korisnika implementirana je i u KVANTimobilajzer, čime je omogućena brza i laka identifikacija i autorizacija korisnika pomoću pametnog telefona digitalnog priveska ili predefinisane kombinacije tastera vozila.

Autorizacija Author ID aplikacijom

Prijava  pametnim telefonom
pomoću Author ID aplikacije*

Kvant digitalni privezak

Prijava pomoću digitalnog (Bluetooth) priveska

Kvant pin kod

Prijava PIN kodom pomoću
standardnih tastera vozila

Autor ID aplikacija podržava pametne telefone kojima upravlja iOS 10.2 i noviji ili Android 5.0 i noviji. Aplikaciju možete preuzeti
u AppStore-u i Google Play-u.

Download on the App Store

Nabavite na usluzi Google Play

Za razliku od sofisticiranijih Author alarm sistema IGLA ALARM i IGLA 231, KVANT Imobilajzer ne pruža komfort opcije – nije u mogućnosti da automatski zatvori prozore, šiber, niti da sklopi retrovizore. Ipak, radi povećane osnovne bezbednosti vozila, Kvant imobilajzer može da nadgleda elektromehaničke sisteme za zaključavanje poklopca motora i preventivno blokira startovanje motora ukoliko je došlo do neautorizovane promene stanja.

Male dimenzije, koje karakterišu i ovaj uređaj, omogućavaju instalaciju bilo gde na električnim provodnicima vozila, čime se stepen zaštite značajno povećava. Ugradnja Kvant imobilajzera u snop elektro instalacije i zaštita fabričkom izolacijom snopa onemogućava lako pronalaženje uređaja i odvraća i najupornije provalnike da pokušaju da eliminišu uređaj.

Kao i svi sistemi za zaštitu od krađe vozila i KVANT imobilajzer je proizvod kompanije Author LLC.

Ukoliko želite da ugradite ovaj uređaj, posetite stranicu ugradnja uređaja i zakažite termin u jednom od instalacionih centara.